изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:56 EEST
ИБРЯМА: МНОГО ПАРТИИ СА МЕ КАНИЛИ ЗА ДЕПУТАТ    
НовиниМузикантът заяви, че е абсурд да приеме, защото е кибритлия. Той предпочита да бъде любимец на българите

Известният музикант Иво Папазов-Ибряма в петък бе гост на Каварна и участва в концерта по повод Международния ден на ромите. Преди да излезе на сцената той разговаря с журналисти. Ибряма съобщи, че записва специално парче, което ще изпълни на 25 април, когато страната ни ще подпише присъединителния договор с Европейския съюз. "Парчето ще е празнично, мелодията е готова. В понеделник влизам в студиото да го записвам" - заяви музикантът. То още не е кръстено, но вероятно ще се казва "Радостта на българина".
Ибряма каза, че големи партии са го канили в кандидатдепутатските си листи, но е категоричен, че няма да приеме. Бил кибритлия, нямало да се съгласи с някои работи и щели да се скарат. "Аз искам да съм любимец на българите, на народа" - заяви той и допълни, че обича музиката. Много партии са ме канили и все големи. Аз съм откачен човек, може да ударя някой.
След престижните награди на БиБиСи и БГ радио Иво Папазов-Ибряма е получил предложение да работи за една от най-авторитетните музикални компании "Сириус", чиято централа е в Лондон. Според него обаче, най-хубавата награда е посрещането на българина. "Публиката е най-важна за един изпълнител. Аз се чувствам най-добре в моята си страна... За мен е чест да свиря в България" - каза още Иво Папазов.
 


Сходни връзки

ИБРЯМА: МНОГО ПАРТИИ СА МЕ КАНИЛИ ЗА ДЕПУТАТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди