изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:55 EEST
ИЗБРАХА МИС "РОМА '2005"    
Новини

15-годишната Юлияна Пламенова от читалище "Романо дром" стана Мис "Рома '2005". Общо 12 момичета взеха участие в конкурса, който се проведе на 8 април - международния ден на ромите.



Абсолютно всички участнички получиха комплект с козметика. Гост на празника бе Ансамбъл "Средище". Петима души получиха награди за цялостен принос за развитието на ромската култура - Юлиян Георгиев, Данаил Биков, Сашо Рашев, Сашо Асенов. С приз посмъртно бе удостоен Офито, чиято награда получи синът му. Отличените получиха предметни награди и грамоти, подписани от Иван Колев - зам.-кмет на община Добрич. Денят на Холокоста в Добрич бе отбелязан с поднасяне на цветя на паметника на Васил Левски и с митинг пред трибуната на площад "Свобода". На стадион ”Пионер” се изигра финалната среща от футболното първенство между ромските квартали. В младежки дом "Захари Стоянов" бе кулминацията на празника. В препълнената зала концерт изнесоха ромски таланти. Там се състоя и конкурсът Мис "Рома '2005", чието жури бе публиката. Във фоайето на младежкия дом е открита изложба на детски рисунки от "Романо дром" и ромски възпитаници на училище "Йордан Йовков". НДТ

 


Сходни връзки

ИЗБРАХА МИС "РОМА '2005" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИЗБРАХА МИС "РОМА '2005"
Автор: Anonymous да 2005-04-11 @ 14:09 EEST
Na drugia den chte ia napraviat prostitutka i chte ia iznesat za konsumazia po sveta.Dobrish darji palma v Evropa po broia na ziganki prostitutki u Evropata.Srechtame sagrajdanki navsiakade.
ИЗБРАХА МИС "РОМА '2005"
Автор: Anonymous да 2005-04-11 @ 14:20 EEST
A za Ofito,virtuozat na zigulkata,malko e kasno...Slujeche za zabavlenie na PARVITE V GRADA i na turistite v Albena,kogato mojeche da iznese talanta si po SVETA i da predstavia Dobrudja i Balgaria.Ama koi da go pusne?Taka si umria v mizeriata,v mahalata.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди