изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:28 EEST
Според премиера обявяването на водачи на листи може и да означава, че НДСВ ще участва сама на избори    
ПолитикаСофия. Съвсем нормално е в листите да бъдат включени и лица от гражданската квота, каза Симеон Сакскобургготски, лидер на НДСВ, преди започването на Политическия съвет на партията, който трябва да обяви водачите на листите за предстоящите парламентарни избори, предаде репортер на Агенция "Фокус".

На въпрос дали НДСВ ще се яви самостоятелно или в коалиция с партньорите си от Либералния алианс – ДПС и “Новото време”, Сакскобургготски отговори: “Всичко е въпрос на консултации, ние сме една коалиция и си общуваме. Аз не обичам да се изказвам категорично, ще обсъдим. Винаги има опции, не искам да се вкарвам в никакви коридори и капаци”. Според премиера днешното обявяване на водачи на листи може и да означава, че НДСВ ще участва сама на избори.
Той каза, че на Политическия съвет ще се вземе решение дали Бойко Борисов ще бъде водач на листа. Според него това, че се очаква водачи на листите да бъдат предимно министри, не означава, че той не е доволен от депутатите. “Не бива да се търси противопоставяне и едни да са уязвени за сметка на други”, каза още премиерът.
“Нормално е лидер на партия преди избори да се кандидатира за премиер”, така Симеон Сакскобургготски коментира изказването на Сергей Станишев на 45-ия конгрес на БСП.
 


Сходни връзки

Според премиера обявяването на водачи на листи може и да означава, че НДСВ ще участва сама на избори | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Според премиера обявяването на водачи на листи може и да означава, че НДСВ ще участва сама на избори
Автор: Anonymous да 2005-04-12 @ 13:32 EEST
В коя нормална държава министър-председателят не владее добре официалния й език ? А в България това е допустимо и дори се толерира от медии, езиковеди и т.н. и т.н.
В коя нормална държава се изменя закон, за да може лице без висше образование да стане министър ? В България има закон "Лучано"
В коя нормална държава представители на едно етническо малцинство, потискат представители на мнозинството и го наричат "гяури", а в министерствата и областните управи, които ръководят демонстративно използват само майчиния си език ? В България това става в Министерство на земеделието и някои областни управи.
Накрая ще напомня един виц от миналото : Каква е разликата и приликата между България и Турция ? Разликата е, че в България 98 % от населението са грамотни и 2 % неграмотни, а в Турция 98 % са неграмотни и 2 % грамотни.
Приликата е, че двата процента управляват и в двете страни.
Според премиера обявяването на водачи на листи може и да означава, че НДСВ ще участва сама на избори
Автор: Anonymous да 2005-04-12 @ 13:39 EEST
Крайно време е Амуджите от ДПС да сxванат че това е БУЛГАРИЯ

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди