изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:49 EEST
СЕМИНАР - ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА ДЕТСКАТА АГРЕСИЯ    
ОбществоМестната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни съвместно със Съюза на българските учители организират на 14 и 15 април от 9 до 16 часа семинар-обучение на тема "Психосоциални аспекти на агресията у подрастващите", информираха от пресслужбата на общината.

Семинарът ще се проведе в Младежки дом "Захари Стоянов". В него ще участват педагогически съветници, социални работници, обществени възпитатели, членове на местната комисия и инспектори от детска педагогическа стая. Мария Леонидова и Недялка Николова - психолози от Добрич са поканени за лектори. Ще бъдат дискутирани теми, свързани с детското общуване и  агресията в училище. Ще бъде представена диагностика на агресивното поведение у децата и ще се посочат алтернативи за преодоляване на детската агресия. По данни на местната комисия в Добрич се наблюдава увеличаване на броя на децата с възпитателни мерки, проявили агресивно поведение. През 2004 година заведените възпитателни дела за агресивно поведение на деца са 48, като само през първото тримесечие на 2005 г. са регистрирани 9 случая на агресивно поведение на деца от Добрич.
 


Сходни връзки

СЕМИНАР - ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОБЛЕМИТЕ НА ДЕТСКАТА АГРЕСИЯ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Aide,shestito v EVROPA!
Автор: Anonymous да 2005-04-13 @ 18:54 EEST
Dobre dochli v Evropa na besepisti,sedesari,zaristi i bekapisti ot Dobrudja.I na ROTARI KLUB shestito!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.26 секунди