изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:21 EEST
МАЛЧУГАНИ ЩЕ КИЧАТ ВЕЛИКДЕНСКОТО ДЪРВО    
НовиниВъв връзка с Цветница Центърът за работа с децата организира открито ателие за рисуване в школата за изобразително изкуство

И тази година, по традиция, добрички малчугани ще закачат писани яйца на Великденското дърво пред централната поща в града. Инициативата се организира от Центъра за работа с децата. Празникът ще бъде навръх големия християнски празник -  на 1 май от 10 ч., каза директорът на ЦРД Надя Добрева. Ще участват и талантливите гайдари от школата за народни инструменти. Няколко дни преди това - на 28 април, възпитаници на ЦРД ще участват във великденско боядисване на яйца, които след това ще закачат на дървото.
На 23 април, в навечерието на Цветница, в ЦРД ще бъде организирано открито ателие за рисуване в школата за изобразително изкуство. Инициативата ще е под наслов "Пролетно вдъхновение" и в нея могат да се включат всички деца от Добрич на възраст между 7 и 16 години.
На 9 май се навършват 15 години от създаването на Центъра за работа с децата в Добрич, каза още Н. Добрева. Тя припомни, че през 1990 г. тогавашните пионерски домове са преустроени в ЦРД. По повод годишнината, цялата седмица, предхождаща датата, ще бъде наситена с различни прояви. Ще бъдат организирани детско утро, фолклорна фиеста, шахтурнир и др.
 


Сходни връзки

МАЛЧУГАНИ ЩЕ КИЧАТ ВЕЛИКДЕНСКОТО ДЪРВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди