изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:51 EEST
ФТА "ДОБРОТИЦА" Е ПОКАНЕН НА КОНКУРС В РАЗГРАД    
КултураВ младежкия дом в Добрич е пристигнала покана за участие на ФТА "Добротица" в националния конкурс "Децата на България танцуват", който ще се проведе в Разград през май.

Надпреварата е за изпълнители на български народни танци на възраст до 14 години. Могат да участват танцови ансамбли и колективи, а журито ще включва трима хореографи, един музикант и представител на община Разград. Ще бъдат връчени голямата награда на кмета на града за цялостно представяне, специалното отличие на националната секция на ЦИОФФ, награди за автор и др. Срокът за заявяване на участие е 15 април. Директорът на младежкия дом Камелия Койчева каза, че ръководителят на ФТА "Добротица" е представил финансов план за участието в конкурса. Предстои той да бъде съгласуван с общината.
Ал. Александров каза, че за участие в конкурса се подготвят танците "Дядовите калпаци", "Детски настроения" и "Да е яка гърбина". Хореографията е негова, а музиката е на Марко Марков. Помощник- хореограф на ансамбъла е Юрий Митев.
 


Сходни връзки

ФТА "ДОБРОТИЦА" Е ПОКАНЕН НА КОНКУРС В РАЗГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди