изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:52 EEST
ВАЛЬО ПЕЙЧЕВ ПОПЪЛВА С ЮНОШИ ГРУПАТА ЗА МАЧА    
СпортОт щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че вратарят Николай Радомиров и нападателят Ангел Кънчев, които доскоро лекуваха травми,  вече участват пълноценно в тренировъчния процес и ще бъдат готови за неделния мач с "Пирин 1922".

От щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че вратарят Николай Радомиров и нападателят Ангел Кънчев, които доскоро лекуваха травми,  вече участват пълноценно в тренировъчния процес и ще бъдат готови за неделния мач с "Пирин 1922". Въпреки това обаче много кадрови проблеми стоят за решаване пред треньорския екип. Със сигурност поради контузии сблъсъка в Благоевград пропускат петима футболисти: Атанас Димов, Здравко Петров, Младен Димитров, Венцислав Желев и Ивайло Данчев. Старши треньорът Валентин Пейчев няма да може да разчита още на капитана на отбора Атанас Георгиев и на нападателя Ивайло Данчев, които изтърпяват наказания за получени картони. Късата резервна скамейка е принудила В. Пейчев да включи за първи път в групата за мача още момчета от юношеските състави. Това са Десислав Венелинов, който играе при юношите старша възраст, и 16-годишният Димитър Маринов. Междувременно стана известно, че в лагера на "Пирин 1922" няма контузени и наказани състезатели. Благоевградският тим е на второ място във временното класиране и няма съмнение, че ще се хвърли срещу добруджанци за задължителна победа. А като се има предвид, че в последните шест кръга добричките футболисти не са изпитвали радостта от победата, можем кажем, че спечелването на една точка би трябвало да се оцени като безспорен успех. Нещо повече, един равен резултат в Благоевград със сигурност ще бъде определен от специалистите и от феновете като сензация. В. Пейчев заяви, че отборът не тръгва за мача като обречен и че се надява играта на неговите възпитаници да се хареса на публиката в Благоевград.

ПРОГРАМА ЗА XXIII КРЪГ НА "Б" ГРУПА

16.04.2005  г. /събота/ - 17.00 ч.
Вихрен /Сандански/ - Академик /Свищов/
Миньор /Бобов дол/ - Рилски спортист /Самоков/
Шумен - Светкавица /Търговище/
Ботев /Пловдив/ - Спартак /Плевен/
Доростол /Силистра/ - Етър /В. Търново/
Черноморец /Бургас/ - Локомотив /Г. Оряховица/
Конелиано /Герман/ - Поморие
17.04.2005  г. /неделя/ - 17.00 ч.
Пирин 1922 /Благоевград/ - Добруджа

 


Сходни връзки

ВАЛЬО ПЕЙЧЕВ ПОПЪЛВА С ЮНОШИ ГРУПАТА ЗА МАЧА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди