изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:29 EEST
Скандален клип на Азис и Устата разтърсва България след броени дни    
Любопитно Новият супер скандален клип на фолкидола Азис и рапъра Устата “Точно Сега” ще се завърти ексклузивно по телевизия ММ на 24 април в предаването „Timeout“.

Tialoto.bg обаче е първата медиа в България, която пуска скандални кадри и информация за клипа и парчето на двете звезди.

Телевизия ММ единствена получава ексклузивитет върху парчето за няколко седмици напред.

“Така всеки фен на Азис, който иска да види клипа или да чуе парчето, трябва да гледа ММ”, коментираха от телевизията. Близки на Устата опровергаха слуховете, че става дума за чалга песен. ”Това е едно рап парче с етно елементи“.

Официалната премиера в България ще е ден по-рано – на 23 април в Българския Топ 100.

Във видеото вечно преобразяващият се Азис и бъдещ кандидат-депутат пресъздава два коренно различни образа – от една страна, шеф на охраната на Устата, тъмнокос мъжкар, в строг черен костюм (видяхме го за първи път в този имидж на наскоро провелия се конкурс “Мис България”, където той се изяви като водещ), а от друга, умопомрачително сексапилна жена, с къса червена поличка и силно пристегнат корсет, заобиколен от тайнствени мъже. Воайорските сцени със сигурност ще предизвикат смут във всеки зрител.

Надали някой ще пропусне да забележи щедро демонстрираните крака и дупе на фолк-краля. Пищните сцени с Азис сред римски декори са заснети в киноцентър “Бояна”. За визията на изпълнителя отново се е грижил неговият дългогодишен личен гримьор, един от най-предпочитаните от изпълнителите на поп-фолк у нас – Мис Бони.

Гост в клипа на фолкзвяра Азис и Устата е и Мисис България 2003 – Магдалена Желязкова, както и 6-месечен леопард, настанен в скута на рапъра в 7-метровата лимузина.

Музиката и текста на песента са на Азис и Устата, аранжиментът е дело на Пламен Велинов.

За визуализацията на “Точно Сега” се е погрижил екип от 60 професионалисти (20 статисти, 10 професионални лични охранители и 30 технически лица), под ръководство на режисьора Янко Богданов. В рамките на два дни, звездите са били подложени на множество трансформации, сменяйки повече от пет снимачни площадки.

Според запознати и двете звезди се държат доста предизвикателно една към друга. Фенове коментират, че докато нежните сцени не биха се отразили на имиджа на фолкидола, то за рап краля ще са фатални.

След 8 години съществуване телевизия ММ бе единствената, която досега все още не бе допуснала поп-фолк под каквато и да е форма в програмната си схема.

Уникални кадри от скандалния клип на Азис и Устата. Снимки: Селект Мюзик Медиа

 


Сходни връзки

Скандален клип на Азис и Устата разтърсва България след броени дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди