изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:03 EEST
ДОБРИЧКИ ДЕЦА С ОТЛИЧИЯ ОТ ФЕСТИВАЛА "РОДОЛЮБИЕ"    
НовиниУченици от СОУ "Св. Климент Охридски" в Добрич се върнаха с награди от Първия национален фестивал "Родолюбие" в Панагюрище. Музикалният форум е за изпълнение на патриотична песен.

От добричкото училище в него са участвали вокалната група "Магия" и вокалното трио "ТДД" с ръководител Детелина Василева. Триото - Траяна Ангелова, Драгостина Колева и Дарина Димитрова, е получило трета награда, като всеки изпълнител от него е удостоен с бронзов медал. Вокална група "Магия" е грабнала първа награда във втората възрастова група. И двата състава се представили с по две песни на патриотична тематика. Малгучаните от "ТДД" изпели "България" и "Нашата мила страна", а група "Магия" участвала с "В моето сърце" и "Да бъдем граждани". Журито е председателствал Стефан Илиев /директор на Националния центърза музика и танц/, а членове са били - Хайгашод Агасян и Милка Толедова. "Радвам се, че в навечерието на 25-ата годишнина от създаването на нашето училище, правим този подарък" - сподели пред НДТ Детелина Василева.Тя каза,че на 27 април предстои концерт на вокална група "Магия", който ще се състои в младежкия дом и ще е посветен на Великден.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧКИ ДЕЦА С ОТЛИЧИЯ ОТ ФЕСТИВАЛА "РОДОЛЮБИЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди