изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:00 EEST
УСПЕШЕН КРЪГ ЗА ОТБОРИТЕ НА "ДОБРУДЖА"    
Спорт

Отборът на "Добруджа" победи с 2:0 варненския "Аспарух" в мач от зоналното първенство по футбол за юноши младша възраст - група А. През първото полувреме играта се водеше предимно в централната част на терена и рядко се стигаше до голови ситуации. Най-интересното в този двубой се случи след почивката.

 



Отборът на "Добруджа" победи с 2:0 варненския "Аспарух" в мач от зоналното първенство по футбол за юноши младша възраст - група А. През първото полувреме играта се водеше предимно в централната част на терена и рядко се стигаше до голови ситуации. Най-интересното в този двубой се случи след почивката. В 65-та мин. възпитаниците на Красимир Коев откриха резултата с попадение на Милен Искренов. Десет минути по-късно Георги Галинов изпълни отлично пряк свободен удар от около 20 м и прати за втори път топката в мрежата на варненския тим.
С победа за "Добруджа" завърши и мачът между детските състави на двата клуба. Момчетата на Минчо Кондов бяха безспорно по-добрият отбор на терена и заслужено спечелиха с 3:1. Два гола за малките добруджанци отбеляза Христо Галинов, а веднъж се разписа Пламен Йорданов от пряк свободен удар. За съжаление, и този кръг децата и юношите на "Добруджа" играха на стадиона в село Победа, тъй като в Добрич няма подходящ терен, на който да се изявяват малките ни футболисти.
 


Сходни връзки

УСПЕШЕН КРЪГ ЗА ОТБОРИТЕ НА "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди