изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:26 EEST
НЕ ВИНАГИ НИСКИЯТ ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ ПРАВИ КРЕДИТА ЕВТИН    
НовиниСмята директорът на добричкия клон на "Общинска банка" АД Донко Марев

Както НДТ писа, на 24 януари в Добрич отвори врати клон на "Общинска банка" АД - София. Банката е разкрита през 1996 г. като Универсална банка АД. 67 % от капитала й са собственост на столичната община, а останалите 33 % - на други общини и общински предприятия, сред които и община град Добрич. Банката работи с клонова мрежа от над 60 представителства в страната и кореспондира с над 200 банки в страната и чужбина, разказа директорът на добричкия клон Донко Марев.  "Общинска банка" АД предлага пълната гама продукти на финансовия пазар.
"Това, което е важно хората да знаят е, че не винаги ниският лихвен процент прави кредита евтин - каза Д. Марев и добави - Смея да твърдя, че ние даваме най-евтините кредити, тъй като таксите за проучване при нас са най-ниски."
В зависимост от подаването на документи от клиента, до дни се получава разрешението на кредити за населението, като документооборотът е максимално опростен. Максималният размер на потребителското кредитиране е до 20 хил. лв., като сроковете за погашение, според размера, са от 3 до 6 години. На всички клиенти банката също предоставя безплатна застраховка "Живот" в "Орел" АД. В следващи броеве ще представим по-подробно отделни продукти на "Общинска банка" АД.
 


Сходни връзки

НЕ ВИНАГИ НИСКИЯТ ЛИХВЕН ПРОЦЕНТ ПРАВИ КРЕДИТА ЕВТИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди