изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:04 EEST
ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ



ОВЕН - От сутринта ще имате доста дребни досадни неща за довършване. Желанието ви да сложите всичко в ред скоро може да прерасне в недоволство, че нещата не стават според очакванията си.
ТЕЛЕЦ - Флуидите, които пръскате, ще привлекат много хора към вас. Внимавайте, не давайте напразни обещания и не вдъхвайте безпочвени надежди, защото сте големи спецове да го правите.
БЛИЗНАЦИ - Ще е малко труден ден. На повърхността ще изплуват емоции, които се опитвате да подтиснете. Опитайте се да преодолеете състоянието, като се заобиколите с красиви вещи.
РАК - Доста активен ден, днес всички ще очакват да разберат от вас какви са намеренията ви. Не забравяйте да спазвате предварителния си график, че иначе може да не ви стигне времето.
ЛЪВ - Днес е ден за реализация на идеите. Може би ще сте малко по-мудни от обикновено и може да забравите за някои важни срещи, а това може силно да ви нервира.
ДЕВА - Днес особено успешно ще ви се отдава планирането, че дори и прогнозирането на бъдещи събития. Не пропускайте да се включите в някоя групова дейност.
ВЕЗНИ - Ще търсите справедливост във всяко нещо, с което се захванете и това може да поизнерви хората около вас. Но вие сте майстори да хармонизирате обстановката, така че всичко ще си дойде на мястото.
СКОРПИОН - Ще имате желание да избягате от всичките си отговорности и да отидете на някое скрито местенце, където да сте насаме с компютъра си. Но едва ли ще го направите.
СТРЕЛЕЦ - Малко труден се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на сериозни отговорности. Не си позволявайте да изпитвате чувство за вина, защото това може да ви смаже.
КОЗИРОГ - Днес ще градите грандиозни планове и ще ви се струва, че всичко е възможно. Е, може да ви убягват някои подробности, но нали в най-общ план сте прави.
ВОДОЛЕЙ - Днес е ден, в който трябва да помислите за финансите си. Потърсете си вересиите. Даването в заем не е във ваша полза, но щом е за приятел, не отказвайте.
РИБИ - Доста страстно ще подхождате днес към всичко, с което се захванете. Внимавайте със забележките, които правите, твърде е възможно да наскърбите някого, при все че подхождате с най-добри намерения.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 3 СЕПТЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.49 секунди