изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:08 EEST
Пищна плът, бикини и поп-фолк взривиха концерта на „Стар академи“    
Любопитно Парещи поп-фолк и естрадни изпълнения нагорещиха първия концерт на талантите от „Стар академи“ при рекорден интерес.


Всяка една от 14-те бъдещи звезди изпълни по една песен. Въпреки че на репетициите всички участници бяха напълно уверени, на сцената се появи леко напрежение.

Утешение за не съвсем убедителното представяне на студентите бе, че успяха да видят роднини и приятели. Многобройната публика в залата също даде всичко от себе си за шоуто. Сравнително малката зала се пръскаше по шевовете, като над 300 човека не успяха да влязат и да видят любимите си звезди наживо.

Мъжете определено бяха по-уверени от дамите, с изключение на Ивайло, който се срина и не издържа на психическия натиск, въпреки романтичното си изпълнение. Концертът откри Даниел с мощно забиване на „Let me entertain you“ на Роби Уилямс.

Публиката взриви Клавдия, която в доста фриволно облекло изпя, макар и със затруднения поп-фолк хита „Палиш ме“. Сексапилната сливенска перла, която е професионална поп-фолк танцьорка повиши градуса със сластни извивки и целенасочени движения с кръста.

Истински фурор предизвика изпълнението на секс-бомбата на академията Мариела. 19-годишната варненка се появи с афро прическа и повече от оскъден тоалет, от който се виждаше бельото и щедро разкриваше напращялата й гръд. Мариела изпя „Bug a boo“ на Destiny's Child заедно с Жорж, който пое беквокалите. Жорж от своя страна, нахлупил каскет до носа си, изпя „Има ли цветя“ на група „Те“. Вокалът на бандата Любо, пък бе специален гост на шоуто.

Марин влезе в коронната за него роля на Елвис, а Александра се прояви като Пати Лабел в класиката „Lady Marmalade“. Публиката

Най-уверен беше Деян, който изкара мъжествено „Адаптация“ на естрадното величие Васил Найденов. На ретро се прояви и Аксиния която в старомодна червена рокля изпя златен хит на Маргарита Хранова. Естрадната серия завърши Вяра, която внесе гореща латинска нотка с изпълнение на класиката „Камино“ на примата Лили Иванова.

На български парчета наблегнаха Диан и Людмила. Людмила обаче изкара „Целувай ме“ на Азис, което хвърли в екстаз публиката в залата. Диан пък нервно изкара парче на Руши Видинлиев. Въпреки това той намери решение на проблема, след като при завръщането си в къщата заяви, че ще се самозадоволи пред камерите, за да освободи натрупалото се напрежение.

Именно пък Руши беше гост на новото шоу на bTV „Файв старс“, което се засече с концерта на „Стар академи“.

Сексимволът на българската поп-сцена е вторият гост в новото шоу на участниците в Ку-Ку Академията. Миналия понеделник при премиерата на предаването, гост беше Бойко Борисов, чиято поява изстреля рейтинга на „Файв старс“ до небето и удари в земята считаното за абсолютен фаворит конкурентно шоу „Стар академи“ по „Нова телевизия“. Данните от рейтинговите агенции предизвикаха истинска война между bTV и Нова телевизия. Данните за пийпълметричните данни за рейтингите на двете предавания ще излязат във вторник.

Петимата финалисти от Ку-Ку Академията пяха любими песни на Руши, сред които „Ламбада“ и парчета на Принс, Лени Кравиц и Мадона.

Във вторник ще станат ясни първите номинации за изгонване от „Стар академи“, като журито ще номинира трима от студентите. Талантите имат право да спасят един от своите колеги от номининиране. Съдбата на останалите двама ще решат зрителите.

Мариела засипа сцената с гореща еротика, но Александра и Деян не и остъпиха. Клавдия "запали" публиката с поп-фолк хит. Диан не пропусна да се разголи, този път в компанията на Марин и Даниел. Снимки: Dnes.bg
http://www.tialoto.bg

Вече са известни тримата номинирани за изгонване от Стар Академи. Информацията ще бъде обявена официално тази вечер и до 22:30 ч. има мораториум за публикуването й от продуцентите на шоуто.

Предвид извънредната ситуация с ускорените с една седмица спрямо предвиденото номинации Директорът Димитър Станчев свика Журито на Академията в непривична среда. Вместо на сцената, основните преподаватели обсъдиха в Учителската стая първите номинации.

Решението бе взето единодушно – заяви Директорът за предаването “На кафе”. „Всички преподаватели наблегнаха на сходни мотиви за номиниране – Талантите започнаха да се отпускат, тъй като знаеха, че им остава цяла седмица до първите номинации! Това “зарази” Академията с лагерна атмосфера и ние – преподавателите, трябваше да вземем мерки. Искам да подчертая, че Директорът не номинира, той само изслушва аргументите на Преподавателите /в случая – основните/ и води разговор с тях”.

Тази вечер ще има предаване на живо, което ще протече по следната схема – водещата Мария Илиева ще влезе първо зад сцена /апаратната/, а после – за първи път, и в самата Академия. Тя ще обсъди с Директора “ускорените” номинации. Директорът ще прочете поред имената на Талантите, които остават в Къщата. Ще завърши с имената на тези, които са номинирани.

Утре – 20 април, от Академията ще се проведе трети за седмицата лайф. На него 14-те участника в шоуто ще спасят един от тримата номинирани пред очите на всичките 14, след което зрителите ще започнат да гласуват наказателно за изгонването на един от оставащите двама. Кой – ще разберем следващия понеделник!

Според лицензодържателя на “Стар Академи” – Endemol, изтеглянето на номинации с една седмица не е необичайна ситуация, а просто едно от многото ситуационни решения, които Директорът на Академията има право да взима. “Във всички държави правилата са динамични, последната дума е на Директора, в случая изцяло заставаме зад нея.” - коментират от Endemol.

 


Сходни връзки

Пищна плът, бикини и поп-фолк взривиха концерта на „Стар академи“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди