изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:43 EEST
КОНКУРС ЗА ЕЛЕКТРОННА КАРТИЧКА "ЗАЕДНО В ЕВРОПА"    
КултураПосетителите на сайта www.chitaliste.bg могат да участват в конкурса за електронна картичка "Заедно в Европа", посветен на Деня на обединена Европа.

Той е инициатива от националната кампания за организиране и провеждане на отбелязването на Деня на Европа в България в рамките на Информационната и комуникационна програма на Делегацията на Европейската комисия в България. Денят на Европа се чества от 1985 г. на 9 май и символизира стремежа на страните-членки към изграждане на общност, със споделени ценности и общи интереси към европейска идентичност в контекста на националната самобитност и културното разнообразие на отделните страни от Стария континент.
Няма ограничение за броя на електронни картички, които могат да бъдат публикувани от един автор. Посетителите на сайта могат да дадат своята оценка, а картичката с най-висок рейтинг ще бъде наградена и ще бъде изпратена с поздравления по случай Деня на Европа до български и чуждестранни институции. Авторът ще бъде награден с уикенд за двама в тризвезден хотелски комплекс в Банско. Класираната на второ място електронна картичка ще получи поощрителна награда - уеб камера. Крайният срок за публикуване на картички е 8 май.
 


Сходни връзки

КОНКУРС ЗА ЕЛЕКТРОННА КАРТИЧКА "ЗАЕДНО В ЕВРОПА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.76 секунди