изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:36 EEST
ПОБЕДНО НАЧАЛО ЗА ЮНОШИТЕ НА "ДОБРУДЖА"    
СпортВчера във Велико Търново започна финалният турнир на републиканското първенство по хандбал за юноши старша възраст. Сред участниците е съставът на "Добруджа" с треньор Виктор Найденов. Нашите момчета са в една група с НСА /Сф/, "Боляри" /ВТ/, АСТИ-91 /Хс/, "Интер" /Бл/ и "Левски" /гр. Левски/.

Вчера във Велико Търново започна финалният турнир на републиканското първенство по хандбал за юноши старша възраст. Сред участниците е съставът на "Добруджа" с треньор Виктор Найденов. Нашите момчета са в една група с НСА /Сф/, "Боляри" /ВТ/, АСТИ-91 /Хс/, "Интер" /Бл/ и "Левски" /гр. Левски/.  "Жълто-зелените" постигнаха убедителни победи на старта на първенството. В първия се мач възпитаниците на В. Найденов разбиха с 25:18 /на полувремето 14:7/ състава на АСТИ-91, а след това се справиха безпроблемно и с "Левски" - 33:16 /17:7/. С голмайсторските си умения се отличиха Илиян Иванов, Стилиян Димитров, Георги Балев и Георги Михайлов. Късно снощи добруджанци играха с "Интер", а днес са срещите им с "Боляри" и НСА.
 


Сходни връзки

ПОБЕДНО НАЧАЛО ЗА ЮНОШИТЕ НА "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди