изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:27 EEST
ДУПКА НАЛОЖИ ПРОМЯНА НА ДВИЖЕНИЕТО ПО БУЛ. "ТРЕТИ МАРТ"    
НовиниСлед падналия във вторник вечерта дъжд вчера на бул. "Трети март" зейна дупка в близост до алеята, разделяща двете пътни платна. За кратко се наложи намесата на служители на КАТ, които отбиваха движещите се превозни средства.

Движението бе прекъснато поради пропадане на изпълнен изкоп за връзка с канализацията на заведения за обществено хранене, които ще бъдат изградени в Градския парк, съобщиха от пресслужбата на общината. Фирмите - изпълнителки на изкопните дейности - ЕТ "С.Михайлов" и ЕТ "Г.Николов" имат издадени разрешения за строеж от Общината за изпълнение на външни ВиК връзки като концесионери на заведенията в парка. Общинските експерти са извършили проверка на място и са установили, че не са изпълнени необходимите възстановителни работи, заложени в проектната документация. От общината добавиха още, че от фирмите, допуснали некачествено възстановяване на уличната мрежа, ще бъде потърсена отговорност. В момента по булевард "Трети март" е въведена временна организация на движението. Тя ще продължи в рамките на една седмица до началото на дейностите по цялостното преасфалтиране на булеварда.
 


Сходни връзки

ДУПКА НАЛОЖИ ПРОМЯНА НА ДВИЖЕНИЕТО ПО БУЛ. "ТРЕТИ МАРТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди