изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:31 EEST
В КАВАРНА СЪЩО СТАРТИРАХА РЕМОНТИТЕ НА УЛИЦИ    
НовиниМащабни ремонти на улици и възлови пътни артерии започнаха в Каварна, съобщи агенция "Фокус". Вече се изкърпват две от най-натоварените улици в града - бул. "България" и ул. "Георги Кирков". 60 хил. лева е предвидила общината за отремонтирането на двете отсечки. Очаква се и съфинансиране от Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Ремонтните дейности трябва да приключат днес или утре.

Ремонтират се и улици в Курортната зона на Каварна. 50 хил. лева е предвидила общината за запълването на дупките и частично асфалтиране на пътя за Курортна зона, площада край морето и пътя над Централния плаж, който води до Морска база. В края на миналата седмица започна асфалтирането и на пътя до местността "Дълбока". 230 хил. лева отпуска Министерството на финансите за прокарването на асфалтов път до местността, известна с мидените ферми и ресторанти. Ремонтите трябва да приключат до празника на града 6 май.
 


Сходни връзки

В КАВАРНА СЪЩО СТАРТИРАХА РЕМОНТИТЕ НА УЛИЦИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.35 секунди