изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 06:43 EEST
ГЕОРГИ КИЧУКОВ Е АУТ ДО КРАЯ НА ШАМПИОНАТА    
СпортТреньорът на Добруджа Валентин Пейчев отново е изправен пред редица кадрови проблеми. Със сигурност мачът с Ботев (Пловдив) ще пропусне плеймейкърът Георги Кичуков. Футболистът е аут и до края на първенството, тъй като на 11 май се налага да бъде опериран от минискус.

Атанас Димов все още не е възстановен от травмата, която го вади от игра вече пет мача. Има опасност Филип Флоров да бъде наказан заради натрупани картони. Припомняме, че твърдо извън строя на добруджанци са Здравко Петров, Венци Желев и Младен Димитров. Срещу "канарчетата" обаче се очаква да излязат възстановените от контузии Господин Господинов, Пламен Георгиев, Симеон Симеонов и Ангел Кънчев. Последният се връща и след изтърпяно наказание, но може да бъде ползван само едно полувреме, тъй като не се е възстановил напълно. Тази седмица добричлии ще тренират едноразово, като заниманията ще бъдат в часа на мача им с Ботев - 17.30 часа. Тази седмица треньорът ще има възможност и да проведе двустранна игра, тъй като през последните 2-3 седмица наставникът не можеше да събере нужния брой играчи.

НДТ

 


Сходни връзки

ГЕОРГИ КИЧУКОВ Е АУТ ДО КРАЯ НА ШАМПИОНАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди