изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:50 EEST
ЗА ПЕТИ ПЪТ ОТВАРЯ ВРАТИ "ПАНАИР НА МОДАТА - ДОБРИЧ"    
НовиниОт днес до 14 май във фоайетата на драматичен театър "Йордан Йовков" ще се проведе националният панаир на производителите "Панаир на модата - Добрич'2005", организиран от Български Бизнес Форум.

Изложението се провежда за пета поредна година, като традиционно привлича голяма и сериозна бизнесаудитория. На вниманието на специалистите ще бъдат представени много нови продукти и актуални за сезона колекции. Много от участващите в изложението фирми излизат традиционно на добричкия пазар, но има и нови участници. Сред тях са модна къща "О'кей" - Пловдив, и "Жасмин" - Силистра, производители на дамска бутикова мода, "Стела" - Русе, реномиран производител на детски облекла. По предварителни данни участие в проявата са заявили над 80 фирми от цялата страна - София, Пловдив, Бургас, Варна, Хасково, Добрич, Перник, Кюстендил, Трявна. Те ще покажат своите стоки в трите специализирани сектора на изложение - "Мода и стил", "Дом и семейство" и "Спорт и хоби".
Официално изложението ще бъде открито днес от 17 часа. В последния ден на изложението - 14 май, по традиция ще бъде теглена панаирна томбола за всички посетители на изложението. Сред наградния фонд са прахосмукачка, кафе-машина, сешоар, тостер и много други, осигурени от организатора на проявата Български Бизнес Форум.
 


Сходни връзки

ЗА ПЕТИ ПЪТ ОТВАРЯ ВРАТИ "ПАНАИР НА МОДАТА - ДОБРИЧ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди