изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:15 EEST
ДВЕ КУПИ, ЗЛАТНИ МЕДАЛИ И ЦЕННИ ТОЧКИ ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА "ЕЛЕГАНС"    
СпортВпечатляващ дебют направиха състезателите на "Елеганс" Младен Илиев и Неслихан Салим в майсторски клас 18 А.

На републиканския турнир по спортни танци, проведен в русенската зала "Дунав", възпитаниците на Иван и Елена Деспотови изиграха отлично композициите си и въпреки пристрастието на съдиите заеха престижното пето място. Макар че не се окичиха с медали, те спечелиха първата си ценна точка в този клас и вече може да мислят за увеличаване на актива си, който ще ги отведе в най-високия клас в спортните танци - клас международен.

Отлично на турнира в крайдунавския град се представиха и другите двойки на добричкия клуб, взели участие в състезанието. Златин Райчев и Изабела Митева спечелиха надпреварата в клас 15 С и заслужено се наредиха на най-високото стъпало на стълбицата на победителите. А това е безспорен успех, защото и за тях състезанието бе дебют в по-високия клас. Поредното си силно състезание направиха и Георги Петров и Мая Ташкова. Те разбиха конкурентите си в клас 18 D и също триумфираха като победители. Освен това прибавиха към актива си три точки и вече само две точки ги делят от следващия клас - 18 С. 

Така състезателите на "Елеганс" завоюваха в Русе две купи, златни медали и ценни точки. С изявите си на подиума те спечелиха симпатиите и на съдии, и на публика и можем да очакваме, че успехите им ще продължат. 

НДТ

 


Сходни връзки

ДВЕ КУПИ, ЗЛАТНИ МЕДАЛИ И ЦЕННИ ТОЧКИ ЗА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ НА "ЕЛЕГАНС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди