изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:12 EEST
"СОФИЯ БИЗНЕС ЦЕНТЪР" ЩЕ ИЗГРАЖДА ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ ЗА ДЕЦА В БАЛЧИК    
НовиниАвстрийско-българският консорциум „София Бизнес Център" е потърсил съдействието на община Балчик за реализирането на проект за изграждане на ваканционен център-клуб за работа с деца в Балчик.

Целта на проекта е доближаване до европейските стандарти за работа с деца от 5 до 16-годишна възраст и създаването на културно развлекателен център, който да запълни свободното време на децата и да замести детската градина и училището през летните месеци. Община Балчик ще съдейства за реализирането на проекта, каза кметът Красимир Михайлов. Има идея центърът да се обособи на мястото на незавършения обект до кметството на ул. „Дионисополис" в центъра на града.
Австрийско-българският консорциум „София Бизнес Център" ще финансира първоначално проекта със сумата между 80 000 до 100 000 лв. Средствата ще бъдат изразходени за разработване на идеен и работен проект, закупуване на общински имот, изграждане на полумасивна постройка. В двора на центъра се предвижда направата на спортна площадка, детски кът за игри и развлечения, басейн, пързалки. Ако проектът бъде реализиран, ще се открият работни места за педагози, преподаватели по немски и английски език, изобразително изкуство, компютри и друг персонал.
До момента австрийско-българския консорциум е взел участие в направата на детската площадка до църквата „Св. Георги" в Балчик и обновяването на осветлението по ул. „Ал. Стамболийски". Те са реализирани със съдействието на общинско предприятие „БКС".
 


Сходни връзки

"СОФИЯ БИЗНЕС ЦЕНТЪР" ЩЕ ИЗГРАЖДА ВАКАНЦИОНЕН КЛУБ ЗА ДЕЦА В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди