изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:43 EEST
"Б" ФУТБОЛНА ГРУПА: НЯМА КОНТУЗЕНИ ДОБРУДЖАНЦИ ОТ МАЧА С "ЧЕРНОМОРЕЦ"    
СпортОт щаба на ПФК "Добруджа" информираха, че няма сериозно контузени състезатели след мача с "Черноморец" /Бургас/. Както вече писахме, "жълто-зелените" загубиха в сряда с 1:2, след като водеха в резултата и създадоха немалко голови положения.

Вчера възпитаниците на Валентин Пейчев имаха  възстановителна тренировка, а днес ще се съберат на стадион "Дружба", за да проведат последното си занимание преди предстоящия мач от първенството на "Б" група. Утре  добруджанци ще срещнат в Албена от 18.00 ч. състава на "Спартак" /Плевен/ , който все още има шансове да постигне голямата си цел - място в челната тройка и участие в първа дивизия от началото на следващия сезон. И сега пред треньорския екип на добричкия отбор има доста кадрови проблеми. Освен трайно контузените Венци Желев, Георги Кичуков и Младен Димитров предстоящия сблъсък по всяка вероятност ще пропуснат и част от юношите, които натрупаха вече доста опит в първенството на мъжете. Това са Петър Кирилов, Дидо Господинов, Пламен Живков, Явор Симеонов и Десислав Венелинов. Петимата са в отбора на Професионална гимназия по строителство и архитектура "П. Пенев", който се класира за финалния турнир на републиканското първенство за ученици от IX до XIII клас. А мачовете за разпределяне на медалите са в събота и неделя в Стара Загора. Предполага се, че В. Пейчев ще даде възможност на младите футболисти да защитят честта на своето училище. В същото време шанс за изява може би ще получат други момчета от юношеските формации на "Добруджа".

ПРОГРАМА ЗА XXVIII КРЪГ
14 май - 18.00 ч.

Локомотив /ГО/ - Вихрен
Доростол - Пирин 1922
Миньор /БД/ - Шумен 2001
Рилски спортист - Конелиано
Етър 1924 - Ботев /Пд/
Академик /Св/ - Черноморец
Добруджа - Спартак /Пл/
Светкавица - Поморие

 


Сходни връзки

"Б" ФУТБОЛНА ГРУПА: НЯМА КОНТУЗЕНИ ДОБРУДЖАНЦИ ОТ МАЧА С "ЧЕРНОМОРЕЦ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди