изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:17 EEST
ПЪТЯТ ДОБРИЧ-КРУШАРИ - ГОТОВ ДО КРАЯ НА МАЙ    
НовиниТова обеща вчера на протестиращите жители на община Крушари областният управител Иван Иванов

Вчера за втори пореден път жителите на община Крушари блокираха в знак на протест пътя до Добрич за един час. Да чуят протестите им този път дойдоха областният управител Иван Иванов и кметът на общината Господин Господинов. Губернаторът обеща и лично пое ангажимент да помогне до края на май пътят Добрич - Крушари да бъде ремонтиран. За другите отсечки от общинската пътна мрежа И. Иванов заяви, че пари и възможности за ремонтирането им вижда едва през втората половина на годината, когато изборите приключат.
Пред жителите на общината кметът Господин Господинов обясни, че Крушари не е в списъка на изоставащите селски региони и не може да ползва преференции за финансиране, полагащи се на населените места в този списък. От друга страна Г. Господинов изтъкна, че този списък не е обновяван от 1998 г. и посочи като абсурд град Бяла, който фигурира там.
Председателят на Инициативния комитет Михаил Цонев от своя страна заяви пред областния управител и кмета на общината, че няма предизборни игри. М. Цонев добави още, че ако се изпълни даденото обещание и пътят се ремонтира, то гражданските протести ще прераснат във всенародно веселие. Въпреки това, жителите на община Крушари остават в стачна готовност.
 


Сходни връзки

ПЪТЯТ ДОБРИЧ-КРУШАРИ - ГОТОВ ДО КРАЯ НА МАЙ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Dobrudjanski haiduk ot NDSV
Автор: Anonymous да 2005-05-16 @ 12:01 EEST
V Dobrish smiatat na desetimetie,ne na godini.I nedai se boje da se otvori pole za prodaljitelen haidutluk,sled 20 godini v Kruchari chte imat pat.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди