изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-05 @ 11:18 EEST
РЕГИОНАЛЕН КАСТИНГ ЗА "ВИЗАЖ МИНИ МОДЕЛС" ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В НЕДЕЛЯ    
КултураОбщина Добрич е получила покана да се включи като  съорганизатор на конкурса "Elite Model Look Bulgaria 2005"

Регионален кастинг за "Визаж Мини Моделс" ще се проведе в зала "Добрич" на 15 май от 15 ч. Организатори са общината, Центъра за работа с деца, агенция "Визаж Модел Груп" и клуб "Хармония". Насловът на кастинга е "За децата на Добрич - с грижа и обич", съобщи на пресконференция вчера Стефан Вапцаров, организатор при община Добрич. Ще участват 90 деца, разделени в три възрастови групи - 4-6 г., 7-9 г., 10-12 г. Председател на журито ще е кметът на Добрич Детелина Николова. Най-добре представилите се деца ще участват в националния кастинг на 25 май в София, а самият конкурс ще се състои на 1 юни. Входът е свободен за всички желаещи да присъстват на регионалния кастинг в неделя.
В община Добрич е получено писмо от Евгения Калканджиева, адресирано до кмета Детелина Николова, каза още Ст. Вапцаров. В него се отправя покана общината да се включи като съорганизатор на конкурса "Elite Model Look Bulgaria 2005". Elite Model Agency Group е най-голямата световна агенция за професионални модели. В конкурса всяка година участват повече от 50 държави, победителките от които се представят на световния финал. "Вниманието на Визаж към Добрич е благодарение на личното отношение на Детелина николова. Постепенно кметският екип започва да се превръща в гръб на такива мероприятия и ние стъпваме на професионалната сцена" - подчерта още Ст. Вапцаров.
 


Сходни връзки

РЕГИОНАЛЕН КАСТИНГ ЗА "ВИЗАЖ МИНИ МОДЕЛС" ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В НЕДЕЛЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди