изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 17:27 EEST
* 25 ГОДИНИ СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ"    
ОбразованиеГОДИНИ НА ПЪТЯ КЪМ ЗРЕЛОСТТА


Празничен концерт по повод 25-ата годишнина на училище "Св. Климент Охридски" се състоя снощи в зала "Добрич". На сцената излязоха талантливите ученици, като след всяко тяхно изпълнение многобройната публика изригваше в аплодисменти. Защото са млади, усмихнати, отдадени на изкуството и изпълнени с желание да покажат красотата му навсякъде. Поздравителни адреси по повод празника училището получи от името на президента Георги Първанов, министъра на образованието и науката Игор Дамянов, областният управител Иван Иванов и др. "За своите 25 години училището устоя, гради и пренесе във времето необятния добруджански талант... Благодарение на неговите възпитаници Добрич остана в сърцата на много истински приятели у  нас и в чужбина" - каза в приветствието си кметът на Добрич Детелина Николова.
С много уважение, гордост и обич бившите и настоящи възпитаници и преподаватели бяха поздравени и от директора на училището Юлияна Герасимова. "25 години са само миг във времето, знак за младост... За нас това са години на пътя към зрелостта" - каза тя и изтъкна огромното усърдие и творчеството, което влагат както учениците, така и техните училище, за да може техните успехи у нас и в чужбина да се безброй. "СОУ "Св. Климент Охридски" е училище, в което силата на науката и красотата на изкуството съществуват в неделимо единство... Изкуството е най-добрият посланик, който може да осъществи истинското общуване между народите... Нашето минало, настояще и бъдеще са посветени на децата" - каза още Ю. Герасимова.
 


Сходни връзки

* 25 ГОДИНИ СОУ "СВ. КЛ. ОХРИДСКИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди