изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:09 EEST
ПЕДАГОЗИ ПОМАГАТ НА ИЗПАДНАЛА В ЗАТРУДНЕНИЕ БИВША ДИРЕКТОРКА    
ОбществоДнес представители на община Добричка ще посетят 72-годишната Елена Кирилова в с. Божурово, за да й поднесат приятна изненада, съобщи зам.-кметът Петър Желев.

 Както НДТ писа, на една ос сесиите ОбС разгледа нейна молба за финансова помощ. В нея Е. Кирилова разказва, че къщата й се нуждае от спешен ремонт, след като покривът й хлътнал след големите снеговалежи през зимата. В молбата си възрастната жена, бивш директор на детската градина в Божурово, разказва нерадостната си съдба. Синът й и снаха й са починали, тя сама се грижи за внуците си - студентка във Велико Търново и ученик в 12 клас в Спортното училище в Добрич. На сесията ОбС реши да удовлетвори молбата на Елена Кирилова и гласува исканите от нея 200 лева за ремонт на покрива.
Развълнувани от съдбата на бившата директорка, дала много за отглеждането и възпитанието на децата от с. Божурово, са и работещите в училищата и градините на територията на община Добричка. Всички те - учители, директори, помощен персонал, са събрали 550 лева, с които да помогнат на Елена Кирилова. Именно това е изненадата, която ще й бъде поднесена днес. "Искам да благодаря на всички за хуманното чувство, което проявиха към изпадналата в затруднение колежка" - сподели пред НДТ Петър Желев.

 


Сходни връзки

ПЕДАГОЗИ ПОМАГАТ НА ИЗПАДНАЛА В ЗАТРУДНЕНИЕ БИВША ДИРЕКТОРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди