изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:35 EEST
БОЙ НА МАЧА В БАЛЧИК    
СпортГолям екшън се разигра в Балчик, където в 31 кръг на “В” група местният Черноморец посрещна Орловец. Областното дерби завърши при резултат 2:2 и с голям екшън.

Потърпевш се оказа съдията Милен Йорданов от Разград, който изтърва мача още през първото полувреме и по този начин си изпроси гнева на играчите на двата отбора. Мачът продължи 96 минути. Резултатът бе открит от Орловец в 80 минута, когато точен за 0:1 бе Даниел Михайлов. Четири минути след това Седат Сабриев изравни. В 91 минута гостите дръпнаха в резултата след гол на Сезгин Исмет, а в 95 минута Мехмедов възстанови статуквото. Футболистите на тима от село Победа наобиколиха съдията и претендираха за нарушение на вратаря им, но реферът зачете редовен гол. Публиката започна да приканва Милен Йорданов да прекрати мача, след като на терена настана голям екшън. В суматохата разградчанинът отнесе няколко ритника и юмрука. Зрителите започнаха да хвърлят пейки и няколко бутилки от бира. Цялата бъркотия бе заснета от камерата на  телевизия “Добруджа кабел”. Президентът на балчиклии Веселин Тонев се държа изключително арогантно към екипа на медията. Първоначално той не искаше кабелната телевизия да отрази областното дерби, но след това прати репортерите да снимат от един баир. Скандалът бе детайлно отразен вчера по Канал 3 и “Добруджа кабел”.
 


Сходни връзки

БОЙ НА МАЧА В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди