изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 МАЙ 

ОВЕН - Малко лениви ще се чувствате днес, а е едва сряда. Опитайте да се ободрите чрез по-голямо физическо натоварване. Ще ви е особено приятно да се занимавате с деца, ще ви вдъхновят за нови неща.
ТЕЛЕЦ - Ден, в който дори и да не искате ще се наложи да действате. Може би ще ви потърсят като помощник или експерт. Доста чувствителни сте през днешния ден и лесно биха могли да ви разстроят.
БЛИЗНАЦИ - Действен и активен ден. Ангажиментите ви ще са в повече, но това ще ви стимулира. Не си губете скъпоценното време в разговори по телефона с хора, които най-ненадейно са се сетили за вас.
РАК - Можете да проявите изцяло организационните си умения. Ще имате повод да помислите за начина, по който употребявате средствата си. Не предприемайте сериозни мерки.
ЛЪВ - Днес ще се чувствате толкова бодри и енергични, че на моменти може да изглеждате неадекватно. Ентусиазмът ви е заразителен, но само докато го подхранвате с личното си присъствие.
ДЕВА - Нещата ще ви изглеждат малко нереални. Днес не е моментът, в който да предприемате съдбоносни крачки, по-добре се оставете на течението да ви носи.
ВЕЗНИ - Не е изключено днес да попаднете в нестандартни ситуации, разчитайте на чувството си за хумор и всичко ще бъде наред. Не обвинявайте компютрите, ако отказват да работят.
СКОРПИОН - Днес ще сте доста ангажирани, на вас ще разчитат много хора, а вие ще сте толкова разсеяни и неорганизирани. Плановете са хубаво нещо, особено ако ги спазвате.
СТРЕЛЕЦ - Един общо взето лек ден. Ще ви върви против всякакви правила. Не е изключено да ви направят най-невероятни предложения. Не приемайте всичко за чиста монета, повечето от нещата са само на думи.
КОЗИРОГ - Малко напрегнат е днешният ден за вас. Ще зависите от действията и най-вече от парите на други хора, а това силно ще ви изнервя. Не се опитвайте да разбирате някои скрити неща.
ВОДОЛЕЙ - Нещата днес ще са доста сериозни, особено ако носите отговорности, а вие несъмнено имате такива. Бъдете по-търпеливи и деликатни и не действайте под напора на чувствата.
РИБИ - Днес може да докажете качества си на човек, който изпипва нещата. Ще имате доста необичайни възможности да го направите. Не оставяйте този успех да ви главозамая.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди