изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:05 EEST
СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ ИЗПРАТИ СВОИТЕ АБИТУРИЕНТИ    
Спорт

32 абитуриенти прекрачиха за последно прага на СОУ "Г. С. Раковски"

С вълнуващо тържество в зала "Русалка" вчера Спортното училище в Добрич изпрати своите абитуриенти. Тези година те са 32, като 7 от тях завършват средното си образование с отличен.



Много от зрелостниците неведнъж са ни радвали със спортните си успехи на големи състезания. В сряда учениците захвърлиха спортните екипи и облякоха хубавите си тоалети за абитуриентския си бал. Те бяха поздравени от директора на учебното заведение Стефка Караянева, която пожела на всички, които кандидатстват в спортната академия, да вземат своите изпити. По време на церемонията за първи път бяха раздадени предметни награди на отличниците и на призьорите от големи състезания. Отчетени бяха успехите на състезателите през тази учебна година, в която училището навърши 20 години. "Учителите ни подготвиха за живота извън училището. Нашите преподаватели са достойни хора, които ще запомним с добро и най-вече с това, че ни помогнаха да усвоим учебния материал. Сега целта на повечето от нас е да влезем в НСА", каза абитуриентът Анани Ташев, който е възпитаник на клуба по вдигане на тежести "Добрич" с треньор Жанета Георгиева. На празника на зрелостниците дойдоха учителите, треньорите и представители от общината. Те пожелаха на абитуриентите попътен вятър в живота.

 


Сходни връзки

СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ ИЗПРАТИ СВОИТЕ АБИТУРИЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди