изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:57 EEST
Коалиция Български народен съюз обяви водачите на листите си    
ПолитикаСтара Загора. Коалицията Български народен съюз /БНС/ обяви водачите на листите си, които се очаква утре да бъдат регистрирани в ЦИК.

Красимир Каракачанов и Стефан Софиянски заявиха, че листите са подредени най-вече от месните структури на ВМРО, Съюза на свободните демократи и БЗНС – НС. В тях са основно хора, които са се доказали по места и имат сериозно професионално представителство. Четири от листите се водят от жени. Основното послание на коалицията БНС в предизборната кампания ще бъде: “Българинът заслужава повече”, като лидерите на коалицията призовават да се гласува шарено, за да има повече от две партии в бъдещата управляваща коалиция. По този начин, според тях, ще бъде предотвратена опасността две партии да управляват, което води до зависимост на едната от другата. Отделните лидери на БНС ще имат свои лични послания по време на кампанията. На Красимир Каракачанов той е: “Бъди българин”, на Анастасия Мозер: “Бъде почтен”, на Стефан Софиянски: “Бъди победител”.
Коалицията БНС ще открие официално кампанията си на 29 май в София.
Информацията е на БНР.  http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Коалиция Български народен съюз обяви водачите на листите си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди