изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:37 EEST
ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ    
ПолитикаВчера, на специална пресконференция партия "Новото време" в Добрич обяви регистрираната вече в РИК листа. Водач в Добрич е Даниела Пеловска, която дни преди това напусна СДС. Пред журналисти водачът на листата г-жа Пеловска заяви:

"Смятам, че нашата листа е предизвикателство, защото Добруджа заслужава своето ново време. Преимуществото ни е, че от 14 души 9 са жени и средната възраст на членовете на нашата листа е 35 години. В нея участват хора, които са познати в града и областта и винаги са били съпричастни с проблемите на хората и решаването им. Сигурно ще ме попитате защо реших и каква е мотивацията ми да съм тук - истината е следната: преди време, по моя инициатива бе направена подписка "не на такса електромер", като събрахме 24 хил. подписа. Аз лично я връчих на министър Севлиевски и бях впечатлена от отношението и решението на проблема, който е важен за всички нас. Сега Добрич е единствената област без такса електромер." Г-жа Пеловска добави още, че е единствената напуснала политическата сила, докато хора от ОДС не показно помагат на други политически сили, без да са напуснали сините редици. По време на пресконференцията стана ясно, че зам.-председателят на добричката организация Желчо Петров се е оттеглил от листата по субективни причини. Общо 14 души влизат в състава на листата на партията, която е била регистрирана в РИК вчера в 14.55 часа. От Новото време заявиха, че ще водят положителна кампания, без черни PR, като  предизборната им агитация ще бъде насочена предимно към младите хора, заети в земеделието и туризма. "Смятаме също да се борим на територията на областта ни да има военни подразделения, свързани с НАТО. В тази връзка искам да споделя още, че сме поканени от посолството на САЩ у нас да участваме в семинар по отбраната и сигурността" - добави още Д. Пеловска.
Художникът Митко Събев покани на благотворителна изложба, която ще се открие на 1 юни в Художествената галерия в Добрич от 17.30 часа, като тогава ще бъде обявено и за кого и как ще бъдат разпределени средствата от нея.
Ето листата на партия "Новото време": 1. Даниела Пеловска; 2. Веселина Георгиева; 3. Виждан Каракаш; 4. Митко Събев; 5. Тамара Маринова-Пеева; 6. д-р Снежана Александрова; 7. Светослав Милев; 8. д-р Васил Цветанов; 9. Албена Атанасова-Павлова; 10. Тодор Кожухаров; 11. Христо Христов; 12. Ирена Методиева; 13. Христина Ганева; 14. Женя Жечева.
 


Сходни връзки

ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-05-28 @ 19:43 EEST
Г-жа Пеловска забрави своите думи от преди една седмица. Но това е простено на политиците. Големият кокал не е за изпускане, още повече ако вече си го опитал.
Успех госпожо Пеловска в предстоящите избори и дано някой който не ви познава да гласува за вас!
ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-05-28 @ 21:53 EEST
Г-ЖА ПЕЛОСКА МОЖЕ БИ РАЗЧИТА НА КЪСАТА ПАМЕТ НА ГРАЖДАНИТЕ НА ГР.ДОБРИЧ,НО УВИ ВСЕ ОЩЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 15 ГОДИНИ НЕ УСПЯХА В ТАЗИ НАСОКА.
ДАНИЕЛА ПЕЛОВСКА ОГЛАВИ ЛИСТАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2005-05-29 @ 23:55 EEST
e novo vreme, kasmet s pelovska. slagaite mafiosi v listite.kolko pari vi dade.za taia gena niama nito edna dobra duma.s taia gena vie govoriliste,staia gena ne moge dori da se govori normalno. chuvaliste i glasa tia e adsko izchadie ,nai otvratitelnata mafioska v dobrich s parite na bednite rabotnici ot dobrudja gospod bog da vie na pomost,balgari...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди