изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:49 EEST
АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА ОБСЪЖДАТ НА СЕСИЯ    
ОбществоАдминистративното обслужване на населените места на община Добричка и работата с жалбите ще бъдат обсъждани не сесията на ОбС, която ще се проведе днес.

От информацията, която ще бъде внесена от кмета Петко Петков става ясно, че административното обслужване се осъществява на две нива - от администрацията в центъра и от служителите по селата. През 2004 г. от дирекциите, службите и звената в центъра са предоставяни 65 вида услуги. Броят на извършените услуги е 6 626, като най-много са издаваните скици за недвижими имоти - 1 704, в 470 от случаите става дума за регистрация на земеделска и горска техника, в 243 - за ползване на услуги от архива на общината. Непосредствена задача пред администрацията за 2006 г. е създаването на Център за услуги и информация на гражданите. Така ще се отговори на изискванията за въвеждане на електронна община и ще се покрият нормативите за предоставяне на най-малко три услуги по електронен път до края на 2007 г. През м.г. на място в населените места са предоставяни 25 вида услуги. Регистрирани са общо 14 044 броя услуги, като най-много от тях - 3 046, са издаване на удостоверения за семейно положение, 2 243 са регистрации на настоящ адрес и др.

 


Сходни връзки

АДМИНИСТРАТИВНОТО ОБСЛУЖВАНЕ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА ОБСЪЖДАТ НА СЕСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди