изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:42 EEST
188 СА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИТЕ ЗА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ    
Новини27 души ще се борят за едно място. Най-възрастният е на 78 години, а най-младият - на 21

Както НДТ писа, 22 партии и коалиции са депозирали кандидат-депутатски листи в Районната избирателна комисия. До 19 ч. на 25 май бе приключила регистрацията на 18 от тях, които публикувахме заедно с водачите на листи. Ето и останалите четири: коалиция "Достойна България" /Георги Тодоров Бакърджиев/, "Федерация на свободния бизнес - Съюз България" /Веска Спасова Марешка/, политическо движение Евророма /Севгинар Исмаил Мехмед/, Партия на свободните демократи /Иван Илиев Евтимов/.
188 са общо кандидатите за депутати в Добричка област, съобщиха вчера от Районната избирателна комисия. Така, при седем мандата, за едно депутатско място ще се борят 27 души. 134 от тях са мъже, а 54 - жени. Най-възрастният кандидат - на 78 г., е мъж и е от листата на национална коалиция "Да живей България". Най-младият е жена - на 21 г. от движение "Напред България".
С адресна регистрация в Добричка област са 110 от кандидатите, останалите са с адрес в София, Бургас, Варна, Русе и др. Листи с максималния брой кандидати - 14, са регистрирали пет партии: Коалиция за България, Новото време, НДСВ, ДСБ, ДПС. Най-малко кандидати има в листата на "Роден край" - 2.
Не са регистрирани независими кандидати, няма откази за регистрация. Малките пропуски са коригирани по хода на приемането на документацията, казаха още от РИК.
В момента се приемат предложения от кметовете на общини за състава на секционните избирателни комисии. Техният брой и състав ще станат известни след 30 май.
 


Сходни връзки

188 СА КАНДИДАТ-ДЕПУТАТИТЕ ЗА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.70 секунди