изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:20 EEST
МНОГО НАГРАДИ ЗА ДОБРИЧ ОТ КОНКУРС В РУСЕ    
КултураШестима възпитаници на СОУ "Св. Климент Охридски" са спечелили награди на националния конкурс на школите и паралелките по изкуствата от Североизточна България, провел се в Русе.

 От пианистите това са Мартин Даскалов и Жулиета Жекова, които са спечелили втори награди. В раздела за изпълнение на китара първа награда има Веселина Димитрова, а втори - Ваня Митева и Ралица Ананиева, съобщи за НДТ преподавателят по китара Екатерина Великова. На първо място е и Димитър Тодоров, който свири на акордеон. Също при китаристите Димана Митева от училище "Христо Смирненски" е спечелила втора награда.
Четири награди на конкурса са спечелили и възпитаници на музикалната школа при читалище "Йордан Йовков". При пианистите Даниел Дичев е спечелил трета награда в първата възрастова група, а Даниел Иванов - поощрителна. Иван Георгиев, който свири на акордеон, е взел втора награда, във втората възрастова група. При китаристите трета награда има Кристиян Костадинов.
 


Сходни връзки

МНОГО НАГРАДИ ЗА ДОБРИЧ ОТ КОНКУРС В РУСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди