изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:29 EEST
"АЛВИНА" ПРЕДСТАВИ НАЙ-НОВИТЕ СИ ПРОДУКТИ ПРЕД КЛИЕНТИ    
ИкономикаПрезентацията бе водена от сомериела Михаил Марковски

В края на миналата седмица добричката фирма "Алвина" проведе презентация на най-новите си продукти от вината и ракиите. На презентацията, която бе съпроводена и с дегустация на продуктите бяха поканени да присъстват представители на големите търговски вериги от цялата страна, на ресторанти и други, каза управителят на фирмата Ценка Иванова. "За първи път правим такава презентация с дегустация. Идеята ни е да го превърнем в традиционно мероприятие, както и да покажем продуктите си на нашите клиенти и партньори. В тази първа проява акцентът, който сме поставили е върху Добруджанска дюлева ракия, която е нов продукт и традиционните - Тервелска кайсиева и Добруджанска мускатова от високоалкохолните напитки, а от вината ще покажем серията Black Sea - реколта 2004 година. Кайсиевата ракия и мускатовата са сертифицирани за Европейския съюз, а дюлевата получи диплом на "Винария 2005". Вината също ни донесоха 4 дипломи от тазгодишното специализирано изложение" - добави още Ц. Иванова.
Презентацията на "Алвина" бе водена от сомелиера Михаил Марковски. Ето какво сподели той пред репортер на НДТ: "Професията сомелиер не е много позната в страната ни все още. Всъщност това е човекът, който поддържа асортиментът от напитки, и то най-вече вина, в един ресторант, грижи се за избата и ги продава съобразно консумираната от клиентите храна. Културата на храненето е много стара, като основите й са положени в Средиземноморието. Доказано е, че този начин на хранене е и най-здравословен. Идеята е да престанем да се храним като водосточни тръби, а да изпитваме удоволствие от това, което консумираме. Важно е да се знае например, че ако се започне с ракия, то не бива да се преминава към друга напитка - нещо, което българинът не практикува. Мастиката например не се охлажда, за да стане на кристали. Изобщо високоалкохолните напитки могат да се разреждат със студена вода - например французите разреждат 1:10, гърците - 1:1. Единствено само водката се охлажда във фризер. Що касае производството на "Алвина" - мое лично мнение е, че това е една фирма, която в последните години се развива много интензивно и прави много добро впечатление с продуктите си".
 


Сходни връзки

"АЛВИНА" ПРЕДСТАВИ НАЙ-НОВИТЕ СИ ПРОДУКТИ ПРЕД КЛИЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди