изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:00 EEST
ВМЕСТО КОНЦЕРТ НДСВ НАПРАВИ ДАРЕНИЕ НА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА    
Парламент Вместо да плати за концерт, предизборният щаб на НДСВ дари средства на Дома за стари хора в Добрич. Зам.-председателят на НДСВ и водач на листата на партията в Добрички избирателен район Даниел Вълчев връчи сумата от 3 000 лева на директора на дома Антоанета Пантелеева по време на официалното откриване на предизборния щаб в събота.

Бащинска благодарност към Даниел Вълчев от името на домуващите изказа 85-годишният Иван Сердаров, който е бивш царски офицер пехотинец.

Стартът на кампанията бе даден с тържествен водосвет. Музикален поздрав с “Хабава си, моя горо” отправиха певиците Елена Божкова и Дафинка Дамянова от “Мистерия на българските гласове”. В препълнения от граждани предизборен щаб водачът на листата на НДСВ в Добрички избирателен район Даниел Вълчев представи останалите кандидати за народни представители. Председателят на предизборния щаб Цонко Цонев обяви екипа, който ще работи в  предизборната кампания. По време на коктейла, с който завърши официалното откриване на кампанията на НДСВ в област Добрич, звучаха изпълнения на певиците от “Мистерия на българските гласове” и на китариста Александър Филчев-Санеца.

“Основната стратегия, която ще използваме в кампанията, е от врата на врата, от човек на човек. Готови сме да работим заедно и с други политически сили, ако те са съгласни, като обясняваме на хората, че трябва да гласуват и че трябва да има приемственост в управлението. А нашият лидер е гарант за това”, каза Даниел Вълчев на пресконференция с журналисти.

 


Сходни връзки

ВМЕСТО КОНЦЕРТ НДСВ НАПРАВИ ДАРЕНИЕ НА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди