изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:13 EEST
ЯСНИ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КАМПАНИЯТА "СПРИ И СПЕЧЕЛИ" В ДОБРИЧ    
ЗдравеДнес в РИОКОЗ с жребий бяха изтеглени имената на печелившите участници в здравословната кампания "Спри и спечели". Всички участници, чиито имена са щастливо изтеглени на 1 юни ще бъдат подложени на лабораторни тестове, за да се докаже, че никой от тях не е пропушил през необходимия период. При условие, че тестовете са отрицателни първа награда ще получи Калинка Иванова от Добрич. На второ и трето място са Катя Димова и Румяна Кирова.

Предвидени са две поощрителни награди, които ще отидат при Жулиета Костадинова и Геновева Атанасова. Изтеглени са и три резерви. Те ще бъдат наградени, при условие, че изтеглените имена на първите места са се поддали на изкушението и са пропушили. Победителите в кампанията ще бъдат наградени на 2 юни от 16 часа в малката заседателна зала на общината от зам.-кмета по финансовите въпроси Иван Колев. Наградите тази година са ДВД система, микровълнова печка, кухненски робот, прахосмокачка и миксер. Кампанията "Спри и спечели" се организира за осма поредна година от община град Добрич и отдел "Профилактика и промоция на здравето" към РИОКОЗ. Тази година в кампанията се включиха 67 желаещи, от които 44 жени и 23 мъже. От всички участници 47 са издържали изпитанието, а останалите са подновили пушенето. 
 


Сходни връзки

ЯСНИ СА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КАМПАНИЯТА "СПРИ И СПЕЧЕЛИ" В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.74 секунди