изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:04 EEST
ТИШЕЛОВА/ВЛАДОВ ПЕЧЕЛЯТ ТУРНИР НА КОРТОВЕТЕ НА "ПРОСТОР"    
Спорт         На кортовете на тенис-клуб "Добрич" до зала "Добротица" се проведе вторият за тази година турнир за смесени двойки.

Сергей Владов и Яница Тишелова триумфираха, но останаха втори във временната ранглиста.

12 тандема взеха участие в поредното издание, което също се проведе по системата за отпадане след две загуби. Водачите в схемата Елена Теодорова и Борислав Стоянов стигнаха до финала безпроблемно, след като надделяха последователно над Недкова/Пенков със 7:4 гейма, Георгиева/Милов със 7:3 и над Тишелова/Владов със 7:5. След поражението последните попаднаха в долната схема, където се наложиха над Лалова/Георгиев със 7:3 и над Недкова/Пенков със 7:4 гейма.

На финала Тишелова/Владов се реваншираха за загубата си от Теодорова/Стоянов, като постигнаха разгромителна победа над тях със 7:1 гейма.

Лидери продължават да бъдат Елена Теодорова и Борислав Стоянов, имащи по 880 точки. Владов и Тишелова са с по 690, а Валя Георгиева и Николай Милов са с по 590 точки. Следващият турнир е в края на юни. НДТ       

 


Сходни връзки

ТИШЕЛОВА/ВЛАДОВ ПЕЧЕЛЯТ ТУРНИР НА КОРТОВЕТЕ НА "ПРОСТОР" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди