изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:53 EEST
“ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО” ВЕЧЕ РЕМОНТИРА ПЪТЯ РОСИЦА-ИЗВОРОВО    
Парламент

8,9 млн. лева са усвоени за ремонт на пътищата в Добричка област през 2004 година



Машини на фирма “Пътно строителство”-Добрич, още от сряда започнаха ремонтните дейности на отсечката между генералтошевските села Росица и Изворово. В това на място и в четвъртък, и в петък се убедиха кандидатите за народни представители от НДСВ д-р Евгения Георгиева, Олга Задгорска, Светлана Жечева, д-р Георги Желев, Георги Стефанов и Велислав Даскалов. 8 км от тази отсечка ще бъде напълно преасфалтирани. За целта ИА “Пътища” отпусна 582 000 лева. Машините на “Пътно строителство” извършват подготвителна работа по преасфалтирането и обектът ще бъде завършен до 30 дни, обяви в ефира на радио “Добруджа” зам.-изпълнителният директор на агенцията Велико Желев. Други 200 000 лева са предвидени за рехабилитация на пътя Генерал Тошево-с. Росица. Допълнително от МРРБ са отпуснати 100 000 лева за отсечките с. Божурово-с. Северци и с. Нова Камена-с. Каблешково, съобщи още Велико Желев.

8,9 млн. лева са усвоени за ремонт на пътищата от републиканската мрежа в цялата Добричка област през 2004 година, показват данните на ИА “Пътища”. Отремонтирани са отсечките Конаре-Вранино, Оногур-Бакалово, Българево-Каварна, Коларци-Тервел, Житница-Добрич, пътищата до ГКПП Дуранкулак и Кардам, Оброчище-Албена. Само за пътя от Генерал Тошево до границата са усвоени 3, 7 млн. лева. Тази година са предвидени допълнително 1,5 млн. лева за пътищата до туристически обекти в Добричка област. При условие, че повече от 20 години нито едно правителство не направи нищо за ремонт или асфалтиране на пътищата в областта, стореното дотук от правителството на НДСВ е доказателство, че пътищата в Добричка област не са забравени.

 


Сходни връзки

“ПЪТНО СТРОИТЕЛСТВО” ВЕЧЕ РЕМОНТИРА ПЪТЯ РОСИЦА-ИЗВОРОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди