изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:57 EEST
АКТИВИСТИ НА БМЧК ЩЕ РАЗДАВАТ БЮЛЕТИНИ ЗА ПСИХООБРАЗОВАНЕ    
НовиниДнес младежите-червенокръстци от местното подразделение на Български Младежки Червен кръст ще раздават в централната градска част бюлетини за психообразоване, съобщи за НДТ Ивелина Петрова - специалист в БМЧК - Добрич. "Това е част от здравно-превантивната дейност на фондация "Повик", по проект "Трафик на хора", където ние сме партньори. "Повик" - заедно с БМЧК, работи по проекта "Подпомагане на социалните роли и дейности на хората с психични разстройства. Създаване на благоприятни условия за социална интеграция".

Самият проект се финансира от ЕС по програма ФАР" - добави още И. Петрова. Целта му е да се оборят вярванията, че насилието е природа при психично увредените хора и, че и психична болест прави човека некомпетентен и безотговорен. Целите, които са си поставили двете организации, е да се достигнат ценностите на най-развитите общества и да останат в миналото пренебрежението, отхвърлянето и дискриминацията на такива хора.
 


Сходни връзки

АКТИВИСТИ НА БМЧК ЩЕ РАЗДАВАТ БЮЛЕТИНИ ЗА ПСИХООБРАЗОВАНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди