изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:28 EEST
"ДА ПРЕМАХНЕМ ВРЪЗКАРСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ…"    
Политикапризова вчера в Добрич лидерът на Новото време Емил Кошлуков

Вчера на посещение в Добрич бе лидерът на политическа партия "Новото време" Емил Кошлуков. Пред журналисти той коментира събитията от последната седмица. "За първи път НДСВ гласно заяви, че не би влязла в коалиция с БСП. Това е един добър факт за нас. След това изявление на премиера Сакскобургготски вече, според нас, са възможни разговорите за дясно центристки кабинет. Другото, което бих искал да коментирам, е жълтият картон, който ни даде Оли Рен - еврокомисар по присъединяването. Никой дипломат не си е позволявал такава директна намеса във вътрешните работи на една страна. Това е реална заплаха България да изпадне от борда. По тази причина свикваме парламента и искаме да изслушаме Кунева, Паси и Панайотов, да разберем 5-те области и какви са конкретните забележки. Ние платихме най-тежката цена, когато подписахме за либералния алианс. Тогава ни обвиняваха в измяна" - каза Е. Кошлуков. Според лидера на Новото време, все още нашата съдебна система отказва да правораздава. Той заяви още, че в листите на всички партии има хора, срещу които има заведени дела. "Важното е хората да се сетят, че избират депутати, а най-важното качество, което трябва да притежава един депутат, е да бъде законотворец. Само така ще бъдат премахнати рекетът и бандитите. Според статистиката, нашата група от 10 души в 39-ото НС е автор и вносител на 80 закона само за една година, докато групи от по 100 души за 4 години имат 50 закона. Трябва да се премахне връзкарският капитализъм. Това е нещото, което убива новото време" - добави още Е. Кошлуков. Според лидера на "Новото време" политическата партия ще влезе в следващия парламент, като Добрич, Ловеч и Видин ще поднесат изненади. И в трите града водачи на листите са дами и нововремци считат, че ще спечелят.
На пресконференцията присъства водачът на листата на "Новото време"  в Добрич г-жа Даниела Пеловска, която заяви, че всеки в нашата държава трябва да носи персонална отговорност за делата си, защото "колективната отговорност води до безотговорност…"
 


Сходни връзки

"ДА ПРЕМАХНЕМ ВРЪЗКАРСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ…" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди