изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-11 @ 08:56 EEST
СТОИЧКОВ ОТКАЗАЛ ОФЕРТА ОТ ОЛИМПИАКОС    
СпортХристо Стоичков отказал оферта на гръцкия "Олимпиакос" миналата седмица. Новината съобщи хърватският в. "Спортске новости".

 Ицо обявил, че не смята да се отказва от работата си в националния отбор. "Олимпиакос" усилено търси треньор след напускането на сърбина Душан Байевич. В момента се водят преговори с Роналд Куман.

Припомняме, че два дни след мача с Хърватия, загубен от българския отбор с 1:3, в българските медии изтече информация, че Стоичков е получил оферта от чужд отбор, участник в евротурнирите. Тогава Камата заяви, че все още не е взел решение какво да прави.

"Ще реша до няколко дни какво да правя. Искам да чуя какво мислят феновете, факторите в БФС и известните имена във футбола ни. Интересува ме най-вече дали ми вярват. Никога не съм бягал, когато стане напечено и не съм се отказвал по средата на пътя. Ако нямам подкрепата или пък има други, по-добри варианти за националния отбор, няма проблем да напусна..." - заяви Стоичков.

В седмичната си колонка в испанския Ел Мундо Депортиво обаче, носителят на Златната топка за 1994 година обяви, че няма никакво намерение да напуска националния тим.

"Разочарован съм от факта, че отборът няма да играе на световното първенство, но какво от това. Разочарован съм също така, че някои от футболистите не изпълниха нарежданията ми и не оправдаха очакванията. Все пак, на стадиона 40 000 души не спряха да ни аплодират, независимо че загубихме. Това ме прави спокоен и ме кара да продължа започнатото, коментира Ицо в седмичната си колонка в "Ел мундо депортиво"

 

 


Сходни връзки

СТОИЧКОВ ОТКАЗАЛ ОФЕРТА ОТ ОЛИМПИАКОС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди