изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:24 EEST
АРЕСТАНТ ЗА ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ ЗА 4 МЛН. ДОЛАРА ОТ САНДАНСКИ СЕ ВЕНЧА В СЛЕДСТВИЕТО В ДОБРИЧ    
Ред и сигурност Арестуваният за трафик на амфетамин за над 4 млн. долара Александър Равначки от Сандански се ожени в Следствения арест в Добрич - след специално разрешение от Върховна касационна прокуратура, онзи ден, научи НДТ.

Цялата организация по сватбата е легнала върху плещите на шефа на ареста майор Марин Маринов. За ритуала по сключване на граждански брак специално са били доведени служители от Обредния дом в Добрич. 38-годишният Равначки и любимата му Гинка Койчева, също от Сандански, са чули сватбения марш на Менделсон, предварително изтеглен от компютъра на шефа на следствието Атанас Атанасов. Кумове на младоженците били адвокатите на арестувания от Варна и Добрич. Вместо шампанско обаче, новобрачната двойка е почерпила с Кока-Кола и бонбони, след което е получила право на свиждане за няколко минути в присъствието на полицай.
Александър Равначки бе арестуван на 21 януари, заедно с Георги Панчев от Добрич - при спецакция, ръководена лично от ген. Бойко Борисов. В ТИР с благоевградска регистрация бяха открити 147.068 кг амфетамин на таблетки, на стойност над 4 млн. долара.
 


Сходни връзки

АРЕСТАНТ ЗА ТРАФИК НА НАРКОТИЦИ ЗА 4 МЛН. ДОЛАРА ОТ САНДАНСКИ СЕ ВЕНЧА В СЛЕДСТВИЕТО В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди