изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:35 EEST
ТРЕТИ КОМПЮТЪРЕН КАБИНЕТ ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ В СОУ "Д.ТАЛЕВ"    
ОбразованиеТрети компютърен кабинет, оборудван с 12 нови компютъра, ще бъде открит на 13 юни от 12.30 ч. в СОУ "Димитър Талев". За създаването на кабинета училищното ръководство благодари на парламентарно представените партии, гласували за компютъризиране на училищата и на министъра на транспорта и съобщенията Николай Василев, както и на училищното настоятелство и неговия председател Йорданка Божкова.

 От училището напомнят, че 2005 година е била благодатна, защото на организирания благотворителен бал народният представител д-р Антония Първанова е дарила осем мощни компютъра с принтер, скенер и принтер.
От СОУ "Д. Талев" подчертаха, че така се дава възможност на всеки възпитаник на училището да навлезе в света на компютрите, а новата техника е поредната крачка, която ще издигне на по-високо ниво обучението на профилираните в информационните технологии паралелки в горен курс. А достъпът до Интернет ще помогне за задълбочаването на партньорствата по различни международни проекти.
 


Сходни връзки

ТРЕТИ КОМПЮТЪРЕН КАБИНЕТ ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТ В СОУ "Д.ТАЛЕВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди