изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:06 EEST
НЕЗРЯЩИ БЛАГОДАРЯТ НА КМЕТСКИЯ ЕКИП НА ДОБРИЧ    
ПарламентБлагодарност към кмета на Добрич Детелина Николова и екипа й изказаха вчера членове на Първичната съюзна организация на слепите и на Районното дружество на слепо-глухите. Това стана по време на среща на кандидатите за народни представители д-р Евгения Георгиева, д-р Георги Желев и Велислав Даскалов.

“Общината много ни помага, винаги когато сме почукали на вратата сме намирали разбиране. Ние сме една от малкото организации в страната, които имат отлични отношения с местната власт и сме сочени за пример” – каза председателят на ПСО на слепите Паунка Пеева. Благодарност изказа и председателят на организацията на слепо-глухите Калинка Ковачева, която сподели, че благодарение на правителствена програма седем техни членове имат социален асистент.

Въпроси, свързани с безработицата сред хората с увреждания, със спиращите по тротоарите автомобили, които крият опасност за незрящите добричлии бяха поставени пред кандидатите за народни представители от НДСВ. Велислав Даскалов представи програмата за заетост на хората с увреждания, според която работодатели получават средства ако наемат такива хора. Има разрешение от КАТ при ремонтите на булевардите и улиците в Добрич да бъдат изградени и специални места за паркиране, освен това бордюрите се правят по-високи, за да не могат колите да спират по тротоарите, обясни д-р Георги Желев.

 


Сходни връзки

НЕЗРЯЩИ БЛАГОДАРЯТ НА КМЕТСКИЯ ЕКИП НА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди