изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:58 EEST
ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА НДСВ ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ЩЕ ПОСЕТИ ГЕН. ТОШЕВО И БАЛЧИК    
ПарламентДнес - 10 юни, в 13:30 часа, в голямата зала на община Добрич водачът на листата на НДСВ в Добрички избирателен район Даниел Вълчев ще се срещне с учители.   Ще бъде дискутирана темата за модернизацията на българското образование. По-късно Даниел Вълчев ще разговаря със Стопанския съвет на Добруджански земеделски институт в Генерал Тошево.

На срещата, която ще започне в 16:00 ч. в административната сграда на института, ще присъстват и кандидатите за народни представители от добричката листа на НДСВ Енчо Малев, д-р Евгения Георгиева, Светлана Жечева, д-р Георги Желев и Велислав Даскалов. На срещи в селата Оброчище и Гурково, община Балчик, местните жители ще споделят въпроси, които ги вълнуват. Срещите ще се проведат в местните читалища съответно от 18:00 ч. и 20:00 ч. Вечерта от 22:00 ч. кандидатите за народни представители от НДСВ ще бъдат сред членове на Либерална младежка асамблея в Балчик в дискотека “Пързалката” в града. Поканени са и млади хора от Балчик и Каварна. За доброто настроение на всички ще се грижат изпълнителите Графа и Тони.

В събота – 11 юни, от 11. 00 ч. в бизнесзалата на Дома на техниката в Добрич кандидат-депутатите от листата на НДСВ  ще разговарят с представители на местния бизнес. Обект на дискусия ще бъде на стратегията за развитие на област Добрич, туризмът като приоритетен отрасъл и промените в данъчната система, които са залегнали в управленската програма на НДСВ. Участие в  срещата ще вземат водачът на листата Даниел Вълчев, кандидат-депутатите Енчо Малев, Светлана Жечева, Мима Василева и д-р Евгения Георгиева, областният управител Иван Иванов  и кметът на Добрич Детелина Николова. От 13:00 часа кандидатите за народни представители от НДСВ ще направят обиколка на Кооперативния пазар в града. В 19:00 часа на площад “Свобода” ще започне концерт, който ще бъде воден от популярния Ники Кънчев. За добричлии ще пеят “Сигнал” и фолк певицата Лия.

В неделя – 12 юни, от 11. 30 часа на пристанището в Балчик Даниел Вълчев и останалите кандидати за народни представители от НДСВ ще се срещнат с членове на бившия морски клуб в града.  Повод за срещата е възстановяване и изграждане на мрежа от морски клубове във всички общини по крайбрежието.

На борда на плавателния съд “Месалина” младежи от Добрич, Балчик, Каварна и Шабла ще бъдат запознати с  умения, необходими на хората в открито море. Ще бъде проведено и състезание за връзване на морски възли, пускане на платно, сглобяване на водолазна екипировка.

 


Сходни връзки

ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА НДСВ ДАНИЕЛ ВЪЛЧЕВ ЩЕ ПОСЕТИ ГЕН. ТОШЕВО И БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди