изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:57 EEST
Деян и Жоро връзват Виктория в леглото, Весела обяви Валя за селянка    
ЛюбопитноСтрастите в „Стар академи“ стават все по-горещи, особено между Деян и Виктория. Двамата таланти не крият, че стават все по-симпатични един на друг, въпреки че и двамата имат сериозни връзки извън Академията.


  В сряда вечерта мачото Деян започна да масажира Вики в нейното легло и да реши косата й. Към забавата се включи и Жоржи, като двамата мъжаги решиха да вържат русокосата красавица.

След дълга борба Деян, който беше само по боксерки, и Жорж, съответно по слипове, но и с тениска, вързаха краката на Вики въпреки яростната й съпротива. След още няколко минути смях двамата вързаха и ръцете й, като и тримата се затъркаляха по леглото.

По-рано вечерта талантите играха на игра, в която трябваше да си кажат кой какво не харесва у колегите си, без обаче да засяга професионалните му качества.

Докато единият талант изреждаше какво не харесва у свой колега, докато седи срещу него, другият не трябваше да възразява и да реагира по никакъв начин на отправените критики.

Весела разкритикува Валентина, че се облича като „чалгаджийка“, че е „селянка“, има диалект и се „слага“ на мъжете в Академията. Подобни обвинения в сексуални свалки от страна на Валя отправи и Виктория.

Вики обвини Деян, че гледа страстно всички жени в къщата и независимо от факта, че според нея може би го прави несъзнателно, това определено бе изтъкнато като факт, който я дразни.

Вчера вечерта Даниел, Ивайло и Марин ритаха до късно, като футболните им страсти така се разгоряха, че на няколко пъти имаше шанс да паднат в басейна, преследвайки топката.

На концерта в понеделник специални гости ще бъдат Веселин Маринов, както и вече етно-рапърите Румънеца и Енчев.

Снимка: Tialoto.bg

http://www.tialoto.bg
 


Сходни връзки

Деян и Жоро връзват Виктория в леглото, Весела обяви Валя за селянка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди