изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:49 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниЗАМ.-КМЕТЪТ Ваня Балчева, заедно с директора на Психодиспансера в Добрич д-р Евгени Георгиев, през миналата седмица взе участие във форум на тема "Мястото, ролята и функциите на диспансерите", организиран от НСОРБ. "На него бяха обсъдени дейностите на диспансерите в страната, добрите практики и стандартът, чрез който се финансират" - заяви В. Балчева.

Като цяло е отчетено, че стандартите в специализираните заведения са ниски.
ПО СИГНАЛ на граждани зам.-кметът Галина Митева, заедно със специалиста по транспорт в община град Добрич Иван Тонев, е извършила проверка в района на паметник Цимерман. "Посетихме предприятието "Фама", тъй като сигналът бе подаден оттам и касаеше липсата на градски транспорт в този район" - поясни Г. Митева. Експресното решение, което е взето, е откриване на междуселищна спирка в двете посоки пред "Фама". "Същевременно започнахме проучване на заетостта в района, след което ще проведем среща с превозвачите, за да решим проблема. Само във "Фама" работят 135 души, а там е и едно голямо шивашко предприятие" - добави още Г. Митева.
ДО КРАЯ НА седмицата трябва да приключи ремонтът на улиците "Славянска" и "Вихър", съобщи вчера зам.-кметът по устройство на територията арх. Пламен Ганчев. Интензивно върви подготовката за ремонт на бул. "Добруджа", работи се и по бул. "25 септември", в частта му от пл. "Тракийски" до Военно гробище. Предстои започването на ремонт по ул. "Калиакра".
ПРЕЗ НАСТОЯЩАТА седмица продължават заседанията на различните работни групи, които имат за цел разработване на визията, приоритетите и целите на общинския план за развитие за периода 2007-2013 година.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди