изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:08 EEST
ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА    
ПарламентНОВОТО ВРЕМЕ: С обич и грижа към децата кандидатите за народни представители от ПП "Новото време" с водач г-жа Даниела Пеловска посвещават деня си на най-малките жители на Добруджа, защото нашето бъдеще са нашите деца. От 10 ч.

 "таралежите" ще подкрепят добруджанчетата във футболна среща срещу отбора на ЦСКА. След мача г-жа Пеловска ще посети община Крушари за обсъждане на проекти за възраждане на общината и създаване на алтернативни форми на заетост.
Божурово и Спасово са от големите села, забравени от управляващите. Да не се сещаме за тях само по време на избори, а да подпомогнем добруджанци да покажат, че земята ражда дух и сила!
Представителите на ПП "Новото време" изцяло подкрепят инициативния комитет за ремонт на пътя до Крушари, но този проблем действа с пълна сила за всички общини. Да се обединим, за да успеем!
ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ: Кандидатите за народни представители на ДПС Нихат Кабил и д-р Ердинч Хаджиев, придружени от колегите си Б. Талип, Ж. Стоянов и членове на ДПС, посетиха Ловчанци, а по-късно Житница, където се организира нова структура на Младежко движение за права и свободи. Н. Кабил и д-р Е. Хаджиев гостуваха на с.Балик и с. Безмер и се срещнаха със земеделски стопани. Кандидатите Д. Хаджиев, Н. Ахмед и Н. Хак се срещнаха с избиратели за разяснявяне на предизборната платформа на ДПС в селата на общ. Ген.Тошево - Малина и Василево. Днес е запланувано посещение на село Йовково от 19 ч. и Снягово от 20.30ч. Също днес кандидат-депутатите Басри Талип и Живко Стоянов ще посетят с. Долина от 18 ч., а колегата им Динчер Хаджиев е запланувал да посети с. Йовково от 19 ч. и с. Снягово от 20.30 ч. - за срещи-разговори със земеделски стопани.
НДСВ: Кандидатите за народни представители от НДСВ Мима Василева, д-р Евгения Георгиева, д-р Георги Желев и Нели Горчакова ще присъстват на откриването на компютърен кабинет в ОУ "Отец Паисий" днес - 14 юни, от 12 часа. В 14 часа Мима Василева, Нели Горчакова, Велислав Даскалов и Георги Стефанов ще се срещнат с жителите на генералтошевското село Преселенци. В 14 часа Енчо Малев, Светлана Жечева, д-р Георги Желев и Коста Георгиев ще гостуват на хората от с. Коритен. От 18 часа д-р Евгения Георгиева ще участва в дебат в телевизия "Добруджа кабел" на тема "Изграждане на добруджанско лоби в парламента. Добрич като привлекателно място за живот".
ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ: От 9.30 ч. кандидатите за депутати от ОДС Павел Павлов, Александър Алексиев и Антония Димчева ще посетят селата Лозенец, Дяково и Крушари. В 9.30 ч. също водачът на листата Николай Младенов ще се срещне с работници и служители на заводите "Старт" и "Акумпласт". По-късно той ще се срещне с медицинските работници от стоматологичната поликлиника. За 17.30 ч. е предвидено посещение в детска ясла № 6. Следобед кандидатите за народни представители от ОДС ще посетят селата Орляк и Жегларци, а в 18 ч. Павел Павлов - втори в листата, ще участва в дебат по телевизия "Добруджа кабел". От 18 ч. кандидатите за народни представители ще се срещнат с арменската общност.
"КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ": Днес кандидатите за народни представители от листата на "Коалиция за България" Николай Камов и Никола Гочев ще имат срещи с жителите на град Тервел и селата Безмер, Мали извор и Полковник Савово. Евтим Костадинов ще се срещне с избирателите от селата Миладиновци, Полковник Иваново и Ловчанци.  През деня Ясен Пенчев от листата на коалицията ще се срещне с добричлии, а от 18 часа ще участва в дебат по тв "Добруджа кабел". В 20.30 часа той ще бъде в село Паскалево.

 

 


Сходни връзки

ПРЕДИЗБОРНА ХРОНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди