изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:51 EEST
ДОБРИЧЛИЙКА СПЕЧЕЛИ TOYOTA YARIS ОТ ИГРАТА B-POWER НА GLOBUL    
Новини

Мобилният оператор GloBul връчи ключовете от четири автомобила Toyota Yaris на първите печеливши в най-голямата промоционална игра на компанията – b-power.



Четири дами от различни краища на България са първите късметлии, които получиха своите луксозни коли на голямо парти, организирано от мобилния оператор в Тойота център в столицата.

Даниела Зъзова от Петрич бе първата късметлийка в играта b-power. Нейното име беше изтеглено от братя Мангасариян. Другите три автомобила Toyota Yaris намериха своите нови собственици в лицето на Фатме Кадирова от Пловдив, Жени Валентинова от Добрич и Сейджан Мехмедова от село Камбурово, област Търговище.

Жени е на 20 години. Тя е позната на нашите читатели от спортните ни страници. Добричлийката бе състезателка в клуба по художествена гимнастика "Мик Гергана 90" с треньор Йовка Няголова. В момента тя учи в Национална спорна академия в София и до дипломирането й остават още три години. Миналата неделя тя си купила ваучер за разговори на стойност 15 лева. Не е очаквала, че ще спечели, но веднага е изпратила sms за участие в играта. "Колата е сива на цвят. Още нямам книжка, но ще си изкарам" - сподели за читателите на НДТ Жени. 

Лично търговският директор на Космо България Мобайл – г-н Атанасиос Кацирубас, пожела “На добър път!” на щастливките, чиито номера бяха изтеглени сред стотиците хиляди участници.

Горещата поп-формация Братя Мангасариян и лица на b-connect b-power кавалерстваха на дамите-победителки и приканваха всички присъстващи „да не бягат около късмета си”, а партито бе озвучено от специално изработената за играта на GloBul версия на техния мега-хит „Тер’о Рер’о”.

Над половин милион абонати на предплатената услуга на GloBul b-connect са заявили своето участие в играта b-power през първия месец от нейното начало.

Общо 30 автомобила Toyota Yaris ще раздаде GloBul по време на промоцията. Шанс да спечели автомобил има всеки абонат на предплатената комуникация b-connect, който презареди своя личен кредит по време на кампанията. След презареждането той получава SMS с инструкции за регистрация в играта. Няма ограничения за броя на презарежданията и съответно на регистрациите.

Тегленията на печелившите в играта b-power се излъчват по Нова телевизия всеки понеделник, след централната емисия “Новини”.

Автомобилите Toyota Yaris не са единствените награди в играта b-power. Всеки презаредил своя личен b-connect кредит получава шанс да спечели и една от многото допълнителни награди – пакети за активиране b-connect, 5 лв. допълнително време за разговори, полифонични мелодии и цветни картинки.

 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЙКА СПЕЧЕЛИ TOYOTA YARIS ОТ ИГРАТА B-POWER НА GLOBUL | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди